Javascript required
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ayça Ayşin Turan : ayça ayşin turan - uludağ sözlük : Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992'de sinop'ta doğdu.

Ayça Ayşin Turan : ayça ayşin turan - uludağ sözlük : Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992'de sinop'ta doğdu.. Karagül adlı dizide ece uslu, şerif sezer, yavuz bingöl gibi isimlerle beraber rol alan turan, dizide 'ada'. Şimdilerde yayınlanacak olan ilk türk netflix dizisi hakan: Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 sinop doğumludur. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Ayça ayşin turan 25 ekim 1992 tarihinde sinop'ta dünyaya gelmiştir.

She was educated in sinop municipal. Ekşisözlük bana aktris bul lan allahsız. Ayça ayşin turan sevgilisi, filmleri, dizileri, estetik oldu mu? 25 ekim 1992, sinop) türk dizi ve film oyuncusudur. Duru güzelliği ve ışıl ışıl gülen gözleriyle herkesin dikkatini ilk bakışta çeken firuze için öğrenimi ve ailesi her şeyden önce gelmektedir.

ayça ayşin turan - uludağ sözlük
ayça ayşin turan - uludağ sözlük from galeri13.uludagsozluk.com
Şimdiye dek birçok sinema filmi ve dizide rol aldı. Mimarlık bölümü'nde okuyan 26 yaşındaki. İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde. Bu içerik onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, onedio editör ekibi tarafından. 1992 doğumlu olan ayça ayşin turan ilk oyunculuk deneyimini dinle sevgili dizisi ile yaşadı. Ayça ayşin turan şimdiye kadar iki farklı dizide 370 bölüm oynamış. Ayça aysin turan (born in sinop) is a turkish actress. Hakkında merak edilen soruların yanıtları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Aslen sinoplu olan başarılı oyuncu 25 ekim 1992 doğumludur.

1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen ayça ayşin turan 2011 yılında dinle sevgili adlı dizide gülfem karakterini canlandırmıştır. Ayça ayşin turan sinop'ta, karadeniz'in hırçın dalgalarıyla doğup büyüdü, i̇stanbul'da şöhreti yakaladı. Aslen sinoplu olan başarılı oyuncu 25 ekim 1992 doğumludur. Ayça ayşin turan şimdiye kadar iki farklı dizide 370 bölüm oynamış. Kanal d ekranlarında yayınlanan meryem dizisinin başrol oyuncusu ayça ayşin turan i̇stanbul'da 25.10.1992'de doğmuştur. Ayça ayşin turan karagül adlı dizide hem oyunculuğu hemde güzelliği ile ekran severlerin büyük beğenisini toplamış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Karagül dizisinde ada rolünü 4 sezon oynadı. She was educated in sinop municipal. Biz de ayça ayşin turan'a kariyerinde yakaladığı bu büyük başarının uzun yıllar devam etmesini diliyoruz. People who liked ayça aysin turan's feet, also liked Ayça ayşin turan 25 ekim 1992 tarihinde sinop'ta dünyaya gelmiştir. Şimdilerde yayınlanacak olan ilk türk netflix dizisi hakan: 25 ekim 1992, sinop) türk dizi ve film oyuncusudur.

Mimarlık bölümü'nde okuyan 26 yaşındaki. Babası tunuslu annesi ise sinopludur. Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden otomatik olarak oluşturulmuştur. Kadın oyuncu ayça ayşin turan 1,67 m boyundadır. İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Ayça Ayşin Turan | Ünlüler, Yüzler, Fotoğraf
Ayça Ayşin Turan | Ünlüler, Yüzler, Fotoğraf from i.pinimg.com
Последние твиты от ayça ayşin turan (@aycaaysinturan). Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde sinop'ta dünyaya geldi. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde i̇stanbul doğumludur. Hakkında merak edilen soruların yanıtları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. Ekşisözlük bana aktris bul lan allahsız. Kadın oyuncu ayça ayşin turan 1,67 m boyundadır. 25 ekim 1992, sinop) türk dizi ve film oyuncusudur. Ayça ayşin turan sinop'ta, karadeniz'in hırçın dalgalarıyla doğup büyüdü, i̇stanbul'da şöhreti yakaladı.

İki taraftan da karadenizli olan turan'ın babası kastamonulu, annesi ise sinopludur.

8,014 likes · 25 talking about this. Babası kastamonulu, annesi sinoplu olan güzel oyuncu i̇stanbul. Daha sonra karagül dizisi ve 2015 yapımı olan sevimli tehlikeli isimli. Biz de ayça ayşin turan'a kariyerinde yakaladığı bu büyük başarının uzun yıllar devam etmesini diliyoruz. İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir. 1992 doğumlu olan ayça ayşin turan ilk oyunculuk deneyimini dinle sevgili dizisi ile yaşadı. Ayça ayşin turan (turkish pronunciation: Последние твиты от ayça ayşin turan (@aycaaysinturan). Ayça ayşin turan karagül adlı dizide hem oyunculuğu hemde güzelliği ile ekran severlerin büyük beğenisini toplamış ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Eğitimini , sinop belediye konservatuarında da eğitim görmüştür. Kadın oyuncu ayça ayşin turan 1,67 m boyundadır. Şimdilerde yayınlanacak olan ilk türk netflix dizisi hakan: She was educated in sinop municipal.

Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde sinop'ta dünyaya geldi. Ayça aysin turan is a 28 year old turkish actress. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 sinop doğumludur. Babası kastamonulu, annesi sinoplu olan güzel oyuncu i̇stanbul. Kişi hakkında eklenmemiş detayları aşağıdaki.

ayça ayşin turan
ayça ayşin turan from i.pinimg.com
Kanal d ekranlarında yayınlanan meryem dizisinin başrol oyuncusu ayça ayşin turan i̇stanbul'da 25.10.1992'de doğmuştur. Kastamonu kökenli bir babaya ve sinop kökenli bir anneye sahiptir. People who liked ayça aysin turan's feet, also liked Babası kastamonulu, annesi sinoplu olan güzel oyuncu i̇stanbul. Kişi hakkında eklenmemiş detayları aşağıdaki. Babası tunuslu annesi ise sinopludur. 1992 doğumlu olan ayça ayşin turan ilk oyunculuk deneyimini dinle sevgili dizisi ile yaşadı. Born 25 october 1992) is a turkish actress.

Hakkında merak edilen soruların yanıtları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Sude anülmerhaba ben sude anül sizin büyük hayranınızım sizin karagül oyuncularının en tatlısı en güzeli sizsiniz sizi çok. 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992'de sinop'ta doğdu. Eğitimini , sinop belediye konservatuarında da eğitim görmüştür. Mimarlık bölümü'nde okuyan 26 yaşındaki. Hakkında merak edilen soruların yanıtları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. People who liked ayça aysin turan's feet, also liked Duru güzelliği ve ışıl ışıl gülen gözleriyle herkesin dikkatini ilk bakışta çeken firuze için öğrenimi ve ailesi her şeyden önce gelmektedir. Ayça ayşin turan sevgilisi kim gibi sorular sorulabiliyor. Ekşisözlük bana aktris bul lan allahsız. Bu içerik onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, onedio editör ekibi tarafından. Ayça ayşin turan için mesajlar. Kastamonu kökenli bir babaya ve sinop kökenli bir anneye sahiptir.